O nama

You are here:

Ko smo mi?

NetworkLance je domaća IT kompanija osnovana 2015 godine sa sedištem u Nišu. Od samog osnivanja pa do danas, kompanija se bavi  pružanjem usluga i konsaltingom u oblasti informacionih tehnologija odnosno internet mreža.

Odabirom kvalitetnih proizvođača mrežne opreme (MikroTik, Ubiquity, Cambium, Cisco, i dr.) osigurali smo kvalitet i pouzdanost naših usluga kojima uspevamo da zadovoljimo i najzahtevnije klijente. Na osnovu odlične poslovne politike i profesionalnih principa poslovanja, izgradili smo mrežu klijenata i poslovnih partnera širom Srbije, Evrope i Severne Amerike.

Naša misija je stvaranje snažne kompanije, koja ce biti lider u oblasti mrežnog planiranja i programiranja kako u našoj zemlji tako i u zemljama okruženja, Evrope i sveta Svoju misiju ostvarujemo putem kontinuiranog ulaganja u naše zaposlene i unapređenje njihovih znanja i veština. Posebnu vrednost dajemo inovacijama u poslovanju, prepoznavanjem novih poslovnih mogućnosti kao i praćenjem savremenih poslovnih trendova u oblasti informacionih tehnologija.

Cilj kojim se vodimo je da što bolje razumemo potrebe i zahteve naših klijenata u poslovanju, i da im našom stručnošću i iskustvom obezbedimo uslugu koja će njihovo poslovanje unaprediti i učiniti ga kvalitetnijim i boljim. Na osnovu toga, ostajemo poželjan i pouzdan partner, poznat po visokom kvalitetu usluga, odgovornim i brižno negovanim poslovnim odnosima i zaštiti interesa naših klijenata i partnera.

U cilju unapređenja usluga koje pružamo iz oblasti mrežne administracije, naša strategija zasniva se na konstantnom poboljšanju kvaliteta usluge a sve u svrhu što boljeg zadovoljavanja potreba naših korisnika koji nam ukazuju svoje poverenje. Za korisnike naših usluga mi smo pouzdan i siguran partner koji primenjuje najviše standarde poslovanja i koji garantuje visoki kvalitet pruženih usluga.

Jedna smo od retkih kompanija koja se može pohvaliti brzim rastom kako u broju zaposlenih tako i u  broju klijenata i poslovnih partnera. Skromno možemo da se pohvalimo da smo jedina kompanija u Srbiji koja može da reši sve probleme nastale na mreži kao i sve probleme sa bežičnim internetom. Takođe, možemo da se pohvalimo da smo kompanija koja ima veliki broj sertifikovanih inženjera iz oblasti mrežnog programiranja i sistemske administracije.

Profesionalni i stručni tim mladih i sposobnih inženjera Networklance-a je tu da kombinujući znanje, veštine i iskustvo  odgovore svim poslovnim izazovima i zadacima koji su pred njima. Ova grupa mladih ljudi svakodnevno vredno radi da bi naši klijenti u Srbiji i širom sveta imali  besprekorne internet usluge kao i  bezbrižnost u poslovanju.

Kompanija Networklance u svom sastavu ima nekoliko odeljenja koja su odgovorna da posao teče nesmetano i bez problema a to su: Sistemska Administracija, Network Administratracija, Tehnička podrška, Korisnička podrška i Prodaja.

Our experience

Nam eget neque pellentesque, efficitur neque at, ornare orci. Morbi convallis a eros fermentum rhoncus.

Creative Services - 12 years
Insights & Strategy - 10 years
Media Research - 8 years
Marketing Data - 7 years

Osnivač kompanije

Saša Blagojević

Vlasnik
0
Specialists
0
Happy Clients
0
Successful Cases

Principles of our work

Creativity

Aliquam erat volutpat. Nunc ut – for dictum purus lorem vel ante ac ulum ligula orci, volutpat id aliquet eget, consectetur eget ante.sollicitudin dictum id sed ipsum.

Integrity

Nam eget neque pellentesque, efficitur neque at, ornare orci. Morbi convallis a eros fermen convallis fermentum rhoncus lorem.

Quality

Vestibulum ligula orci, volutpat consectetur eget ante. Morbi convallis a eros fermentum rhoncus lorem. Vestibulum ligula orci, volutpat id aliquet eget, consectetur eget ante.

Innovations

Maecenas sed facilisis erat. Sed risus lectus, consequat eu lectus a, rutrum finibus tortor. Vivamus eu accumsan odio.

Latest projects

Our clients